Introducere »Detoxifierea organismului» Armurariu(Milk Thistle)


        

Armurariu(Milk Thistle)

90 cps

Pe stoc

 

Producător: Vitaking
:
34,3 lei ( TVA inclus )

în coş:
  buc  

Armurariul (Silybum marianum sau Ciulinul Laptelui) este o plantă din familia Asteraceae. Iniţial nativă în Europa de Sud şi Asia, se găseşte astăzi în toată lumea. În România creşte mai ales în zonele calde şi însorite, precum Dobrogea. Seminţele (fructele) sunt folosite în scopuri medicinale - din cauza conţinutului de silimarină (hepatoprotector).

Calităţile cu adevărat remarcabile ale fructelor (seminţelor) acestei plante sunt acelea prin care principiile ei active ajută din plin la regenerarea celulei hepatice, în ciroze, insuficiente hepatice şi la eliminarea toxinelor de la acest nivel, fiind considerată una din cele mai puternice antihepatotoxice.

Este foarte frecvent recomandată pentru a combate efectul dăunător al alcoolului asupra ficatului, deasemenea stimulează activitatea vezicii biliare, reducând riscul de apariţie a calculilor biliari.

ARMURARIU (MILK THISTLE)
Supliment alimentar Notificare: IBA 6408/2012
Ingrediente active Cantitate DZR
Semințe de armurariu (Silybum marianum) 500mg *****
Alte ingrediente: gelatină, celuloză microcristalină.
Doza zilnică recomandată: 1 capsula. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată! Nu lăsaţi la îndemâna copiilor!
Producator: Vitaking Ungaria.
Conţinut: 90 capsule   ●  56,7g

 

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

NTQ3N